Reparatiekamer

Reparatiekamer

De reparatiekamer: de oplossing voor uw kapotte spullen

Eens in de maand is het een gezellige drukte in de gemeenschappelijke ruimte van het Livio gebouw aan de Schorpioenstraat. Elke eerst dinsdagmiddag van de maand wordt daar de reparatiekamer gehouden. Een kapot koffiezetapparaat? Misschien kan het nog gerepareerd worden. Een cd-speler die niet meer werkt? Ook daar kan naar gekeken worden. Bij de reparatiekamer werken vrijwilligers die op verschillende technische gebieden ervaring hebben.

Maar ook kapotte kleding kan vaak nog een ronde mee na reparatie. Voor kleine reparaties als bijvoorbeeld een zoom uit de rok/broek of een rok die korter moet, zitten enkele dames klaar met de naaimachine om het probleem te verhelpen. Het is wel prettig wanneer te repareren kleding eerst gewassen wordt.

Waar u kunt, helpt u mee en anders drinkt u een kop koffie of thee terwijl de vrijwilligers voor u aan de slag gaan.

Soms kunt u ook nog wat opsteken van het werk dat zij doen en kunt u een volgende reparatie wellicht zelf doen. De reparaties zijn helemaal gratis. Soms moet er een onderdeel gekocht worden, deze kosten zijn dan voor uzelf.

Heeft u niets te repareren? Ook dan bent u welkom voor een kopje koffie of thee en een praatje.De reparatiekamer wordt gehouden elke eerste dinsdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur.De Reparatiekamer is een samenwerkingsproject van Livio, Power, Wijkraad en de Alifa Burenhulpdienst.

Adres: Livio • Schorpioenstraat 33 • 7521 HN • Enschede • 06 5344310