Kleding en speelgoedbank voor mensen met een kleine portemonnee

Klededing speelgoed 

 

 

 

 

 

 

Power Twekkelerveld is sinds kort gestart met een kleding en speelgoedbank  

Vanuit de Opstandingskerk aan de Zonstraat worden de mensen met weinig geld geholpen aan goede kleding en speelgoed. De dames van Power Twekkelerveld weten uit ervaring dat het niet meevalt om van een bijstandsuitkering rond te komen. “Vooral in deze tijd hoor je steeds meer mensen klagen dat alles steeds duurder wordt “ Elly Stavleu , een van de initiatief nemers, hoort het vaak dat moeders zorgen hebben om de kinderen goed te kleden. Elly en haar collega’s willen hier iets aan doen. Het idee werd geboren om een kinderkleding en speelgoedbank op te zetten.

“ We zijn begonnen met het inzamelen van kleding, dit werd en is een groot succes”. “Veel mensen weten ons nu te vinden, mensen brengen de kleding of het speelgoed naar ons toe of we halen het bij de mensen op”. “Alle kleding wordt door ons gewassen en gestreken, de kleding die voor ons niet meer bruikbaar is gaat naar Rwanda, de kleding komt dus echt goed terecht”. “We hebben inmiddels zoveel kleding en speelgoed verzameld dat we kunnen starten. We hebben kleding in de maten 50 T/M maat 176, en er is ook speelgoed voor alle leeftijden. “Iedereen met een kleine portemonnee kan bij ons terecht, we vragen praktisch geen geld. Alleen een kleine bijdrage voor wasmiddel”.  “Iedere klant mag 3 setjes uitzoeken, voor de kinderen is er een grabbelton. 

De dames van de Power Twekkelerveld zijn enthousiast en gaan er met volle energie tegenaan. “ Deze Kleding en speelgoedbank gaat een succes worden, zeker weten!”  De kleding en speelgoedbank is iedere vrijdag geopend van 10.00-15.00 uur. Adres: Opstandingskerk (tegenover de Lidl) Zonstraat 9 7521 HD Enschede  

Inlichtingen: Elly Stavleu, Power Twekkelerveld tel. 06 53443109