Burgemeester op bezoek

Bezoek Burgemeester17aBurgemeester Peter den Oudsten bracht begin april een bezoek aan het Activeringscentrum Power Twekkelerveld. Hij werd vergezeld door de stadsdeelmanager Wilmien Haverkamp, alsook de voorzitter van de wijkraad Willy ten Have, en Frits Franke evenzo van de wijkraad maakten deel uit van het gezelschap. Onder genot van koffie en cake kwam een gesprek opgang. En uiteraard nam de burgemeester de leiding in de persoonlijke gesprekken met de actieveerders en vrijwilligers. Het onderwerp was, hoe kon het ook anders, Power.

Iedereen kreeg de gelegenheid van de burgemeester om uit te leggen wat Power voor hen betekent.Vanzelfsprekend kwam ieder met een eigen verhaal. Sommigen van hen lieten de gezinssituaties de revue passeren. Waarbij de burgemeester nauwlettend de gesprekken in zich opnam.In algemene zin was er behoorlijk aandacht voor de mensen van de Power.

Tot slot moet er opgemerkt worden dat bovengenoemde mensen van de wijkraad met meer dan gemiddelde belangstelling de gesprekken hebben beluisterd.

Activeringscentrum Power is gehuisvest is in de recreatieruimtes van de Opstandingskerk aan de Zonstraat 9.